Recruitmentsysteem voor zorgconcern Espria

Espria

Onze dienstverlening bestond uit projectmanagement t.b.v. de vervanging van een recruitmentsysteem bij een viertal organisaties binnen het zorgconcern Espria. Binnen de scope van het project viel optimalisatie van het Werving & Selectieproces, migratie en implementatie van het nieuwe recruitmentsysteem maar ook integratie in de Werkenbij-websites van de verschillende bedrijven.

Lees verder

Geïntegreerd recruitmentsysteem voor GITP

Geïntegreerd recruitmentsysteem voor GITP

Voor de activiteiten werving en selectie, interim management en executive search waren verschillende systemen in gebruik. Doelstelling voor dit project was het introduceren van een nieuw geïntegreerd recruitmentsysteem. Mijn dienstverlening bestond uit consultancy en projectmanagement t.b.v. implementatie van dit nieuwe systeem en migratie van de informatie uit de bestaande systemen.

Lees verder

e-HRM systeem voor de reorganisatie van de VWA

e-HRM systeem voor de reorganisatie van de VWA

Onze dienstverlening bestond uit projectmanagement t.b.v. de ontwikkeling en implementatie van een e-HRM systeem voor de reorganisatie van de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit). Tijdens deze reorganisatie vond een fusie tussen VWA, AID en PD plaats.

Het ontwikkelde systeem (BOSS) zorgde er voor dat het reorganisatieproces volgens plan verliep en voortdurende gemonitored kon worden. De complexiteit van het proces en de omvang van de betrokken organisaties zorgde voor een flinke uitdaging. Bij de reorganisatie waren +/- 2.200 medewerkers betrokken. Alle rapportages en correspondentie werden door het systeem gegenereerd.

Lees verder