Recruitmentsysteem voor zorgconcern Espria

Espria

Onze dienstverlening bestond uit projectmanagement t.b.v. de vervanging van een recruitmentsysteem bij een viertal organisaties binnen het zorgconcern Espria. Binnen de scope van het project viel optimalisatie van het Werving & Selectieproces, migratie en implementatie van het nieuwe recruitmentsysteem maar ook integratie in de Werkenbij-websites van de verschillende bedrijven.

Lees verder

Geïntegreerd recruitmentsysteem voor GITP

Geïntegreerd recruitmentsysteem voor GITP

Voor de activiteiten werving en selectie, interim management en executive search waren verschillende systemen in gebruik. Doelstelling voor dit project was het introduceren van een nieuw geïntegreerd recruitmentsysteem. Mijn dienstverlening bestond uit consultancy en projectmanagement t.b.v. implementatie van dit nieuwe systeem en migratie van de informatie uit de bestaande systemen.

Lees verder

Recruitmentsysteem voor (Rijks)overheid

Rijksoverheid

Onze dienstverlening bestond uit consultancy en projectmanagement t.b.v. de ontwikkeling en implementatie van het recruitmentsysteem BOSS/W&S.

In opdracht van het ministerie van BZK is een pilot gestart bij een zevental ministeries. Daarbij was het een grote uitdaging om tot een gestandaardiseerd W&S proces te komen. De integratie met de carrièresites www.werkenbijdeoverheid.nl, www.werkenbijhetrijk.nl en www.mobiliteitsbank.nl zorgde voor een effectieve publicatie van vacatures, volledige digitalisering van het sollicitatieproces en een praktische invullen aan (inter)departementale talentpools.

Na een succesvolle pilotfase is het systeem vervolgens uitgerold naar in totaal 21 overheidsorganisaties (rijksoverheid, rijksdiensten en provinciale overheid).

Lees verder